Storitve

AVTOKLEPARSTVO - AVTOLIČARSTVO

Ob poškodbi vašega vozila vam nudimo hitro in kvalitetno popravilo. Imamo lastno lakirno komoro ter mešalnico.

Smo pooblaščeno cenilno mesto in pogodbeni partner večina slovenskih zavarovalnic: Zavarovalnice Triglav, Zavarovalnice Generali, Zavarovalnice Sava sodelujemo tudi z Grawe, Ergo ter Allianz zavarovalno družbo.

AVTOVLEKA 24/7

Na cesti se vam vedno lahko zgodi kaj nepredvidljivega. Lahko stanete brez goriva, natočite napačno gorivo ali vam poči guma, lahko si zaklenete ključe v vozilo in podobno.

Za vse te okvare ali nesreče na cesti so vam na voljo naša vlečna vozila ter prijazni uslužbenci, ki bodo poskrbeli, da bo vaš problem vsaj malo manjši in enostavnejši.

Pomoč na cesti ponujamo v širši okolic, pokrivamo tudi Kvarner z otoki, kot so Krk, Rab, Pag, Cres, Lošinj ter Rijeko z okolico in Istro med Koprom in Pulo.

Seveda lahko storitev opravimo tudi širše. Peljemo se tudi v Prištino, Skopje ali Beograd, pa na sever do Berlina in naprej.
Pokličete lahko 24 UR NA DAN na tel: 041 588 488 ali 041 500 525.

AVTO ASISTENCA

Vodilo našega podjetja je, da za stranko v celoti poskrbimo oz. ji nudimo all inclusive storitev. Na kraju nesreče ali okvare ugotovimo poškodbo na vozilu. Če popravila ni možno opraviti takoj, stranki uredimo prenočitev, ji uredimo prevoz na kraj letovanja/bivanja ali ji ponudimo nadomestno vozilo. Medtem poskrbimo za popravilo avtomobila. Če le to ni mogoče ali pa če stranka želi domov, lahko zagotovimo prevoz vozila in potnikov v katerokoli evropsko državo.
Sklenjene imamo pogodbe s slovenskimi zavarovalnicami, lahko pa kontaktiramo tudi s tujino, tako da je reševanje strankinih problemov lažje.
Tekoče govorimo angleško, italijansko in hrvaško ter osnove nemščine.

NADOMESTNA VOZILA

Z nadomestnim vozilom si zagotovite mobilnost tudi v času, ko je vaše lastno prevozno sredstvo v servisni delavnici. Predlagamo, da se za nadomestno vozilo dogovorite že ob prijavi na servis.
Po izredno ugodni ceni vam lahko ponudimo vozila različnih velikosti in znamk. Izkoristite dvojno priložnost: zagotovite si prevoz in preizkusite vozilo, ki ga še ne poznate.

SERVIS IN TRGOVINA

Nudimo vam rezervne dele za vse tipe vozil ter dodatno opremo, ki vam jo tudi strokovno vgradimo:

-poliranje vozil in svetlobnih teles
-menjava izpušnih sistemov
-montaža vlečnih kljuk s dokumenti za homologacijo
-montaža avtoplaščev ter aluminijastih in jeklenih platišč
-menjava poškodovanih svetlobnih teles, avtostekel in drugih stekel
-vgradnja vse ostale dodatne opreme po vaših željah ( npr: sedežne prevleke in tepihi po meri, strešni nosilci ter kovčki,…)

POPRAVILO PO TOČI

Nudimo vam hitro in kakovostno popravilo poškodb vozila po toči ali podobnih udrtin brez lakiranja.
Če imate urejeno kasko zavarovanje za primer toče vam uredimo cenitev, za vas pa je storitev brezplačna.